Like Me Here !

Never Say G0odbye !

Views
 
*entry kalinihh , k0rang bace saje bebelan Fasha*
Jangan cakap g0odbye , bye-2 , 0r seumpama dengan nya dekat Fasha .
Fasha taksuka lhaa sebab bagi Fasha . .
Bila 0rang tuhh cakap bai-2 kea kat Fasha . .
Fasha rase macam dia nak tinggalkan Fasha . .
Ylhaa , makne nye p0ms " Selamat Jalan " kann . .
Fasha taksuka 0rang cakap cmtuhh kat Fasha . .
Kalau rasa taknak kawan dengan Fasha dhaa , cakap lha cmtuhh . .
Kalau Fasha IM ngan sape-2 then , dia cakap bye-2 0r seumpama dengan tuhh ,
Fasha mesti takbalas pape . .
s0rry lhaa , Fasha bukannye taknak balas . .
Tapi Fasha taksanggup . . sebab bagi Fasha perkataan tuhh taksesuai nak diseb0t . .
s0 , kalau lhaa k0rang sayang Fasha , plzzzzz ! Jangan cakap perkataan tuhh dha taw . .
Thanks k0rang ! sayang k0rang ketad-2 !! ahakkk~
Maybe k0rang pernah bace statement tentang perkataan bye-2 ann . .
yg mengatakan itu jarum yahudi laknatullah ?
tapi Fasha buad derk jea dgn statement tuhh sebab Fasha memang taksuka cakap bye-2 p0ms . .
aha~ kalau kawan-2 yg rapat ngan Fasha , mesti tahu yang Fasha nihh taksuka dengan perkataan tuhh . .
& d0rang takkan seb0t dekat Fasha . .
Thanks lhaa dekat d0rang terutama sekali  Nana Laila 

19 comments:

  1. oke.. nati bila kita Im fasha InsyaAllah saya tak akan perkataan yang awak tak suka.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha~ thanks sis !! sebab faham kannn . . :D

      Delete
  2. perpisahan memang selalu menyisakan ruang kesedihan di hati. (cihaaaa, puitis siket)
    tak pe, ade perpisahan, ade pertemuan.
    ^ ^
    sukses selalu!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yerps ! setiap pertemuan pasti ada perpisahan . wlp kita dha tahu sume tuhh akan terjadi tp kite ttp xb0leyh trime . . huhu~ thanks sis ! InsyaAllah , sukses !!

      Delete
  3. Yesss! Betul sangat. Pendapat kita sama. :) Perasaan risau pasti menerpa tatkala perkataan tu disebut kan. Paling terasa sangat bila orang tersayang yang cakap. :|

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha~ ykew ?? betul tuhh . . memang sedih sangad kann . . tapi kena sabar jea . s0 , kita takpayah seb0t perkataan tuhh kat 0rang supaya 0rang takseb0t kat kita . . tapi kalau seb0t jugak . bg flying kick kt 0rg tuhh

      Delete
    2. Haha kalau duk depan depan memang kena fliying kick free lah. Tapi kalau duk jauh? Bakal kena fliying kiss aje lah. Uhuk! :')

      Delete
    3. aha~ bet0l-3 !! pape p0ms jangan bagi d0rang cakap . stapler mulut d0rang tuhhh !

      Delete
  4. ok . taknak cakap bye la . nk ckp hai boleh x ? HAI ! :)

    www.cikfie.com

    ReplyDelete
  5. mula dan akhir dengan assalamualaikum ? hehe

    ReplyDelete

Hye , Cute~!!
wahhhhh~!! Keyboard awak cantek lhaa .
Tinggalkan komen sket . 1 pung jadi lha . Hik-3